Tjuvkik av Akta Graco Cosmic Comfort S

En snabb provning i butik hann jag med. Jag har haft svårt för Akta stolar över lag. Men ju mer jag ”umgås” med dem ju mer börjar jag tycka om dem.

Idag föll lotten på Cosmic Comfort S. En stol som utveckalts genom åren och som är en väldigt populär stol. Det är lätt att få i barnen, långt bälte, suveränt nackskydd och de kommer högt upp. Något jag upplever som negativt är att barnen blir lite ”liggandes” i stolen. Jag kan även tycka att tyget känns lite säckigt.

Båda mina barn sitter bra i denna stol. Även om min stora inte har så lång tid kvar att sitta i denna stol.

 

Till vänster sitter Philip 1½ år, 84 cm lång och höger sitter John 3½ år, 104 cm lång.

Det här inlägget postades i Akta Graco, Bältesmonterad, Inlagg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *