Tjuvkik av BeSafe iZi Kid X3

Begav mig för att ta en kik på nya BeSafe iZi Kid X3. Provade och kände som snabbast på den och en mer utförlig reccension kommer så fort jag får låna hem en.

Jag gillar BeSafes stolar men det finns 2 stora minus som jag kunde hitta på de 5 minuterna jag var i affären. Första minuset är att bältet är väldigt kort. Hur kort ser ni genom att titta på sonens händer. Den lilla stump han håller i är det bältet som blev över när det är spännt. Det vill säga ca 5 cm. Och det känns lite tajt att få in stora grabben. Sen var stolen betydligt mindre än vad jag väntat mig. Det vill säga att ryggen är kort. Nu hade jag inte tid att kontrollera hurvida nackstödet gick få upp mer. Men det var precis John fick plats i stolen. Plus är att den är otroligt mjuk och ombonad, höga sidoskydd och barnen sitter högt upp i den. Jag gillar den skarpt!

Jag ser fram emot att få testa denna stol i bilen och få klämma och känna mera på den!

Ni ser John 3½ år, 104 cm lång till vänster och Philip 1½ år, 84 cm lång till höger.

Det här inlägget postades i BeSafe, Inlagg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *