Bakåtvänt i bussar?

Det går faktiskt montera bakåtvända stolar i bussar! Ring bolaget och ta reda på huruvida det är 2 eller 3-punkts bälte. Åker du långt är det verkligen värt att montera dit stolen. Två stolar som går montera i de flesta bussar är Britax Two-Way och Klippan Triofix. Även de flesta babyskydd går bra att använda i bussarna.

Det finns även de bussar som numera har integrerade bilbarnstolar. Bland annat Värmlandstrafiken har dessa stolar i några av sina bussar. Man fäller helt enkelt fram ryggstödet på den stolen mot fönstret. Och vips så blir det en bakåtvänd bilbarnstol. Stolen är godkänd upp till 20 kg.

Stolen går under namnet SitSafe. Ni kan få mer information om produkten här.

2_Screen_shot_2010-10-19_at_12.02.13_PM__57161__97072_zoom

Det här inlägget postades i Bilbarnstolar i buss, Inlagg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *