Lite ont om plats

Men glad ändå. Stora killen har fått äran att provåka Klippan Triofix senaste veckan. Han gillar stolen men klagar lite över benplatsen. Har pratat med Lasse på Klippan och det kommer levereras en distanskloss så benplaten bli bättre. Denna kloss sätter du mellan basen och sätet och på så sätt kommer stolen längre ut från sätet och det blir mer plats för benen.

Har även haft mina bråk med bältet då det är lite kort och svårt att spänna. Han har tidigare åkt med regnjacka eller tjockare tröja. Idag kom jag äntligen överrens med bältet. J åkte bara i en tunn tröja och helt plötsligt gick det jättelätt att spänna bältet. Kan vara så att det legat i kläm eller varit något annat som gjort att det var trögt att spänna.

I morgon ägnar jag hela dagen åt att fotografera och skriva. Bilden är tagen med mobil innan det hunnit bli riktigt ljust ute, därav den dåliga kvaliteén. I bakgrunden ser ni lillebror i sin Akta Graco Belogic.

Det här inlägget postades i Inlagg, Klippan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *