Årskrönikan 2012

Så är året till ända och jag ser tillbaka på det som ett bra första år! Hemsidan publicerades den 25 Oktober och sedan dess har den haft inte mindre än ca 3300 besökare. Vilket blir mer än 1000 besökare i månaden. En bra början och nu ser vi fram emot ett ännu bättre år.

Jag har fått kontakt med många bilstolstillverkare och i framtiden hoppas jag på ännu mer sammarbeten. Mitt mål är att få tillfälle att åka på studiebesök och diverse visningar. Jag kommer vidga sidan med att informera om nya stolar och märken.

Jag tackar för ett fantastiskt första år och nästa år ska ni se att krönikan kommer vara betydligt längre!

Det här inlägget postades i Akta Graco, Axkid, BeSafe, Bilbarnstolar i buss, Britax, Inlagg, Jämförelser, Klippan, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *