När kom Akta Graco Logico S / Trilogic?

jämförelse
Kärt barn har många namn. I grund och botten är Akta Graco Logico S, Logico S HP och
Trilogic samma stol. HP är den stol som just nu står som front stol på Akta Gracos hemsida. Nu har frågan kommit upp när den ställbara basen kom. Och den kom samtidigt som Logico S  lanserades. Det som skiljer dessa stolar från föregångaren Autobaby, är att de har 5-punktssele och en bas som du kan ändra lutningen på. Detta saknar Autobaby som endast har 3-punkssele och en enklare bas. På bilden ser ni Autobaby överst och Logico S / Trilogic underst.

När kom stolarna?

Det första babyskyddet från Akta Graco med 5-punktsele och ställbar bas kom 2007. Autobaby gick så sent som för bara någon vecka sedan att köpas på bland annat Jollyroom. Men jag rekomenderar ingen att köpa denna stol då den slutade tillverkas 2009. Vilket betyder att man köper en stol som är minst 4 år gammal. Du känner alltså igen denna stol på till exempel 3-punkt bältet.

 

Det här inlägget postades i Akta Graco, Inlagg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *