Förmiddagstur med 4 bilbarnstolar

Igår testades Klippan Dinofix och Recaro Milano för första gången. Bra stolar, även om vi hade lite problem med att få Theo att sitta bra med babyinlägget. John satt däremot bra i Milano stolen. Kusin Kewin åkte i Klippan Triofix och Philip i Akta Graco Belogic. Tyvärr var det mycket svårt att fota så att alla barnen syntes i stolarna. Som ni ser så testade John på att åka baklänges i en framåtvänd stol! Detta är ett jättebra sätt att förlänga bakåtvänt åkande tiden. Men man måste kontrollera med biltillverkaren och bilstolstillverkaren innan man låter barnen åka på detta sätt. I denna bil är alla säten fristående och man kan vända alla säten utom förarsätet och passargerarsätet fram.

På kusin Kewin sitter bältet för högt ovanför axlarna och detta ändrades efter att bilden togs!

IMAG2744 IMAG2746 IMAG2747
IMAG2745

Det här inlägget postades i Akta Graco, Inlagg, Klippan, Recaro. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *