Inbjudan till Besafe Event

På tisdag styr jag bilen 24 mil norrut för att medverka vid ett event på VTI, anordnat av Besafe. Väl där väntar jag mig mycket information och det ska bli mycket trevligt att äntligen få medverka när krocktesterna görs! Tommy Pettersson från VTI är där och kommer föreläsa om bland annat plustest.

Har ni några frågor ni vill att jag ska ta med mig upp så får ni gärna lämna en kommentar eller maila mig på malin@bilbarnztolar.se

Det här inlägget postades i BeSafe, Inlagg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Inbjudan till Besafe Event

  1. Hakan skriver:

    Hei!Du har en jattefin blogg og jag tyekcr som du at barnen skal sitte se5 lenge som mf8jligt bake5tvand! Vi bor i Norge og her er de ikke like duktiga som i Sverige men det bf8rjar bli battre. Jag er gift med en svensk og han vil aldrig vanda pe5 barnen ff8r de ar minst fyra.Skulle gjerne vilja ha tips/bilder av tre bilbarnstolar bak i en Nissan qashqai +2 och/eller en Golf. Vi har nu en baltestol, en bake5tvand barnstol (izi kombi og twoway) og ett babyskydd i varje bil. Men me5ste nu byta in babyskyddet til bilbarnstol, de5 fe5r vi tve5 bilbarnstolar + en baltestol i varje bil. Har du tips til smala barnstolar som inte behf8ver lutas mot stolarna framff8r? Vi me5ste kunne skjuta ff8rarsatet frame5t og bake5t da min man er 180 och jag 159 le5ng Vet du om det ar mf8jligt att fe5 plats til en bake5tvand stol i tredje satesrad i en qashqai?Jag skulle garna vilja anvanda isofix-fasten i bilen men fe5r inte det til nar vi har tre stolar i rad. Stolarna kommer ff8r le5ngt in mot mitten. Ne5gra tips? Vi har bara isofix i qashqai, hf8ger og vanster bak, inte i mittensatet.Hoppas du fattar min svensk-norska stavning Mvh irene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *