Sponsorer

Bilbarnztolar är ute på jakt efter fler sponsorer! Jag hoppas att jag inom en snar framtid kan presentera ytterligare sponsorer här på sidan. Ju fler som jobbar tillsammans destu bättre är det. Det jag gör här är ideellt och jag betalar alla utgifter själv. Därför söker jag er som vill bidra med att jag får testa bilstolar, tillbehör och som kan tänka sig sponsra med vinster till framtida tävlingar.

Vet du någon som kan tänka sig hjälpa till. Eller vill du vara med och få ut kunskapen om bakåtvänt åkande. Tveka inte att höra av er till mig för mer info.

Hemsidan har fått ett riktigt uppsving och den når nu ut till ca 1500-2000 personer varje dag. Vill du synas och kunna läsas om här så är det ett bra tillfälle.

statistik 130324

 

Kontakta mig på malin@bilbarnztolar.se för mer information.

Det här inlägget postades i Inlagg, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *