Ny sponsor

Efter ett telefonsamtal igår kan jag stolt meddela att AXKID är BilbarnZtolars senaste sponsor. Tony ringde mig igår eftermiddag och efter ett samtal beslutades det att de gärna ville hjälpa till och jag kommer att få hem en Axkid Minikid nästa vecka.

Stort tack till Klippan, Besafe och Axkid för erat arbete med att öka säkerheten för våra barn i bil.


klippan logga  besafe-logga  axkid logga

 

Jag vill tillägga att sponsorerna inte kan påverka hur jag recenserar deras produkter. När jag testar gör jag det utefter vad jag och mina barn tycker. När jag rekommenderar en stol gör jag det utefter bil, barn och budget. Däremot gör sponsorerna det möjligt för mig att testa fler stolar och att utöka min kunskap.

Det här inlägget postades i Axkid, BeSafe, Inlagg, Klippan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *