Har du en stol som sjunger på sista versen?

Bilbarnztolar vill hjälpa till och därför vill jag låna ut mina bilbarnstolar. Just nu finns det endast babyskydd och bakåtvända stolar steg 2. Äldsta stolen är från 2009 och alla stolar är hela och rena.

Bilbarnztolar vill hjälpa de familjer som inte har det så lätt med ekonomin. För att barnen inte ska bli lidande vill jag därför kunna erbjuda dem ett bättre alternativ. För att dessa familjer ska få möjlighet att spara ihop pengar för att köpa en ny/begagnad stol.

De som är i behov av att låna dessa stolar kommer få skicka in en ansökan om varför just de ska få låna en bilbarnstol. För att kunna hjälpa så många som möjligt, lånas stolarna ut 6 månader i taget. Man kan efter denna tid ansöka om förlängning. Det finns många familjer som behöver vår hjälp där ute!

Just nu finns endast mina privata stolar för utlåning de hämtas och lämnas på plats i Ljungby. Ev utkörning kan ske vid överrenskommelse. Självklart är stolarna inte krockade.

Det kan även finnas möjlighet att låna stolar under semestern. Kontakta mig för mer info.

Just nu finns det 2 stolar för utlåning.

*Britax Multi Tech, bakåtvänd bilbarnstol steg 2 (Utlånad)

*Klippan Dinofix, babyskydd (Utlånad)

Förmedling

Har du kanske en stol som du vill sälja lite billigare? Jag förmedlar gärna kontakten mellan köpare och säljare. Har du en billigare stol över, så kanske jag har en familj i behov. Tänk på att ett babyskydd inte bör vara äldre än 5 år när det säljs och en bakåtvänd bilbarnstol 8 år.

 

Hör av er till malin@bilbarnztolar.se

Hjälp mig att hjälpa en familj som behöver det!

 

Det här inlägget postades i Akta Graco, Axkid, BeSafe, Britax, Inlagg, Klippan, Okategoriserade, Recaro. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *