Tjuvkik av Besafe Izi Plus

I onsdags anlände den äntligen. Monterad och redo för premiär tur i eftermiddag! Tills dess får ni hålla till godo med lite bilder.

Först ut en jämförelsebild på Axkid Minikid och iZi Plus. Minikid har längre användningstid. Men observera att iZi plus är uppställd med dyna i och att den även är något med bakåtlutad i sitsen.

IMAG3424

Även några bilden på monteringen i vår Citroen C8. På första bilden i upprätt läge, andra bilden med max lutning och tredje bilden snett framifrån.

IMAG3426 IMAG3427 IMAG3428

Till sist en bild på de två stolar som är monterade i stora bilen just nu. Besafe iZi Plus och Akta Graco Belogic!

IMAG3429

Det här inlägget postades i Akta Graco, BeSafe, Inlagg. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tjuvkik av Besafe Izi Plus

 1. Maria skriver:

  Hej och tack för en bra sida! Har hittat mycket bra info! Funderar på att köpa antingen en Axkid minikid eller en Besafe izi plus. Jag undrar om du har någon uppgift på hur breda dessa stolar är i sitsen, dvs yttermåttet. Jag har inte lyckats hitta det någonstans på nätet. Väldigt tacksam för svar!

 2. linda skriver:

  hej. ville bara berätta att ja noterat hur izi plus är monterad. front bygeln går ju reglera så flickan på 5.5 år hade suttit bättre om benavståndet hade ändrats med hjälp av front bygeln . min 5åring på 115lång får plats fint även om vi nu valt att vända han nu sitter vår snart 9mån i stolen.

  tycker denna sida e kanon med all info osv! allt för mnga vänder innan 4 år av diverse ”orsaker”

  • maromer skriver:

   Hej igen:)

   Roligt att du uppskattar sidan!

   Självklart hade benplatsen blivit bättre om frontbygeln varit utdragen max. Dock är flickan ej min dotter, därav fick hon bara testa att sitta i stiolen när hon var på besök.

   Tack för alla kommentarer!

   Mvh Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *