Nya klädslar från Maxi Cosi

Då har Maxi Cosi tagit fram en klädsel som passar dina barn perfekt! Deras stol Maxi-Cosi Rodi Air Protect har tagit fram två nya klädslar. Den första heter Princess och den andra VIntage Football och sälj bland annat på Lekmer.se.

De kostar 1949:- Och är en av mina favoriter bland de framåtvända stolarna! Men än dröjer det innan det kommer någon hem till mig.

maxi-cosi-rodi-air-protect-princess maxi-cosi-rodi-air-protect-vintage-football

”Nya Maxi-Cosi Rodi AirProtect® ger barnet optimalt skydd. Det revolutionerande och patenterade AirProtect® systemet ger bästa möjliga sidokrockskydd. 

När barnet är trött, ställer du enkelt om bilbarnstolen till sovposition. Allt eftersom barnet blir ännu större växer bilbarnstolen enkelt med barnet vad gäller längd och bredd.

AirProtect® teknologin är den mest innovativa och banbrytande säkerhetsfunktion som någonsin erbjudits i en bilbarnstol. Den är utformad för att skydda barnet i sidokollisioner där det behövs som mest, runt barnets huvud. De senaste 20 åren har sidokollisionerna ökat avsevärt och idag är nästan var fjärde kollision från sidan.

AirProtect® är ett speciellt utvecklat shockabsorberande skum, inkapslat i en perforerad luftflödeskudde som, vid kollision, absorberar energin och gör så att stötarna dämpas. ”

Det här inlägget postades i Inlagg, Maxi Cosi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *