Britax Maxway har anlänt

Axkid Kidzofix fick se sig besegrad av en ny stol! Men jag vill poängtera att jag inte sålt denna stol på grund av Råd & Röns test. Jag har haft 2 Kidzofix och kände att det var dax att förnya mig.

I torsdags åkte jag för att hämta den nya stolen. Bestämde mig även för att se vilken stol affären skulle rekommendera till min 4½ åring! Svaret jag fick var väntat. De ville visa mig en framåtvänd. Jag gav dem svaret att jag ville ha en bakåtvänd. Efter att föst ha lett fram mig till både Maxfix och Hiway hittade de äntligen rätt stol. Jag visste vart denna stol fanns. De i affären hade mindre koll, vilket jag tycker är skrämmande! Hon frågade lite om varför jag ville ha en bakåtvänd och jag svarade då att bakåtvänt är säkrare. Medhåll på detta och när jag senare nämnde att jag driver en hemsida om bilbarnstolar ändrades hennes inställning ganska drastiskt. Jag förklarade att jag visste hur stolen ska monteras och att de ej behövde hjälpa mig. I detta läge hade jag som säljare ändå valt att följa med ut till bilen. Många säger ju faktiskt att de kan, men sedan står de där med en felmonterad stol! Hade gärna sett lite bättre bemötande från försäljaren.

Stolen monterades in på mindre än minuten (ej inräknat att fästa förankringsbanden i skenan). Otroligt lätt stol och den sitter som en säck i Citroen C8. Däremot blev jag förvånad över att den faktiskt tar med plats än jag trott! I det läget den är monterad nu så tar den ca 3 cm mer plats än Besafe Izi Plus. Fler bilder och info kommer! Äldsta sonen har nackstödet och bältet högst upp på bilderna. J är nu ca 108 cm lång och har strl 116 i tröjor.

DSC_0408 DSC_0409 DSC_0412 DSC_0421 DSC_0433

Det här inlägget postades i Bältesmonterad, Britax, Inlagg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *