AeroMoov Bilstolsdyna

Har länge gått och trånat efter denna dyna. Läsare har skrivit och tjatat om att BilbarnZtolar måste testa denna dyna. Så förra veckan gick jag in för att titta på dessa omtalade dynorna. Detta medförde att jag fick med mig 2 st hem i färgen Turkos, Storlek 1

AeroMoov dynan har en unik 3D struktur. Vilket gör att luft kan passera mellan barn och stol. På sommaren medför det att barnet inte blir så varmt i stolen och på vintern värmer dynan.

Dynan testades i 4 olika bakåtvända stolar. På högsta respektive lägsta bältesläget.

Först ut ser vi Axkid Minikid. När bältet är högre upp tycker jag att dynan sitter bra. Däremot blir den väldigt knölig när bältet är längst ner.

IMAG1196 IMAG1197

Som nr 2 testades den i Besafe Izi Plus. Då stolen har ett väldigt skålat säte, så blev dynan för kort när bältet är högst. Längst ner sitter dynan mycket bättre.

IMAG1198 IMAG1199

I Britax Maxway blev dynan något stor när bältet är längst ner. Men inte alls lika knölig som i Minikid. Däremot så hamnade bältesläget helt fel när bältet är högst upp. Bältet hamnar bakom dynan.

IMAG1200 IMAG1201

Sist men inte minst så hamnade dynan i Akta Graco belogic. Får erkänna att trots att denna stol har den längsta ryggen. Så sitter dynan bäst i denna. Dynan räcker upp till toppen i högsta bältesläget. Däremot så blir det även här lite knöligt i lägsta läget. Tyvärr kom den bilden bort!

IMAG1204

Pojkarna fick testa en varsin dyna på vägen hem igår kväll. De satt ca 1½ timme i bilen. Utetemperaturen låg då på +25 grader runt 19.30 på kvällen. Philip, som åker i Besafe Izi Plus, blir alltid svettig. Även kortare sträckor. Igår när vi kom hem var han varm. Men inte i närheten av svettig. John testade dynan i Akta Graco Belogic och inte heller han var svettig. Jag är mycket nöjd med dynorna och än så länge kan jag varmt rekommendera dem! Jag hade önskat att det fanns en längre dyna för de rymligare stolarna. Det finns en för barnvagnar som  även kan funka i bakåtvända stolar. Måttet på denna är 78*32 cm.

AeroMoov dynan kostar 299:- i denna modell.

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Akta Graco, Axkid, BeSafe, Britax, Inlagg, Tillbehör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *