Besafe Modular – En stol för utländska marknaden

Besafe lanserar i år en ny bilbarnstol. Stolen påminner mycket om Maxi Cosi Pearl XP systemet. En bas, två stolar. Stolen heter i Norge Besafe iZi Modular. Jag har pratat med Besafe och denna stol kommer inte att säljas i Sverige. Men jag hoppas att de i framtiden tar fram en liknande men som enbart är bakåtvänd. Den Modular som finns på marknaden idag är vändbar. En sådan stol vill de ej sälja på den svenska marknaden.
2_campaign
Stolen består som sagt av en bas, men två stolar. Till den minsta använder man basen och babyskyddet iZi Go Modular I-Size. En uppgraderad version av deras befintliga babyskydd iZi Go. När barnet vuxit ur babyskyddet, runt 6-9 månaders ålder. Byter man till nästa stol, men behåller basen. Stolen man byter till heter iZi Modular I-Size. Den är godkänd bakåtvänd från 61 cm-105 cm och framåtvänd från 88 cm – 105 cm.

 izi_go_modular_i-size_ivory_melange_lightbox  izi_modular_i-size_ivory_melange_lightbox

Denna produkt kommer inte att säljas på den Svenska marknaden!

Läs även om Pearl XP och Pebble Plus.

Det här inlägget postades i Babyskydd, Bakåtvänd, Bakåtvänd 0-18 kg, BeSafe, I-Size, Isofix monterad. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *